(Αναβαθμίστε ενεργειακά την κατοικία σας αντικαθιστώντας τον λέβητα με μια αντλία θερμότητας και εξοικονομήστε ενέργεια έως και 60%)

Εξωτερική θερμομόνωση

Αντλίες Θερμότητος

Αναβαθμίζοντας ενεργειακά την κατοικία σας έχετε σημαντικό όφελος από την εξοικονόμηση ενέργειας. Δείτε μέσα από ενδεικτικές παρεμβάσεις τι σημαίνει αυτό:

 

 Παρέμβαση Ενδεικτικά Ποσοστά 
Εξοικονόμησης Ενέργειας*
Διπλά τζάμια (συμπεριλαμβάνονται παντζούρια, ρολά κλπ.)και κουφώματα  Μέχρι και 20%
Ενίσχυση θερμομόνωσης τοίχων, μόνωση ταράτσας ή/και τοποθέτηση κελύφους.  Μέχρι και 40%
Θέρμανση : Εγκατάσταση ή αντικατάσταση καυστήρα / λέβητα με νέο πετρελαίου, η αντλίας θερμότητας με χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.  Μέχρι και 60% με αντλία θερμότητας

 

 

Το κόστος των πιο πάνω παρεμβάσεων  επιδοτείται από το ανανεωμένο πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ’ οίκον” [click] έως και 70% και το υπόλοιπο σε άτοκο δάνειο.

 

1.Εξωτερική θερμομόνωση

 

Στην Solair Energia προσφέρουμε στον καθένα τη δυνατότητα να αναβαθμίσει ενεργειακά το σπίτι του και να αποκομίσει πραγματικό οικονομικό όφελος εξασφαλίζοντας καλύτερη ποιότητα ζωής.

 

Σας δίνουμε υψηλής εξειδίκευσης λύσεις, προσαρμοσμένες  στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Δεδομένου ότι τα κτίρια απαιτούν σημαντικά ποσά ενέργειας, είναι πολύ σημαντικό να διασφαλίσουμε σχεδόν μηδενικές απώλειες διαμέσου της μόνωσης του κελύφους από πιστοποιημένα  θερμομονωτικά  υλικά και εξειδικευμένα συνεργεία τοποθέτησης.

 

2.Αντλίες Θερμότητος

Εναλλακτική λύση με την οποία μπορούμε να εξοικονομήσουμε έως και 60% των χρημάτων μας για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης αποτελεί η αντλία θερμότητας.

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσιευμένη μελέτη του Ε.Μ.Π. (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο) από όπου προκύπτει τεκμηριωμένα ότι η οικονομία στη θέρμανση που προκύπτει από τη χρήση Αντλιών Θερμότητος έναντι του λέβητα πετρελαίου είναι κατά μέσο όρο 60%.

Η μετατροπή της υπάρχουσας θέρμανσης πετρελαίου σε θέρμανση με Αντλία Θερμότητος, γίνεται με ελάχιστες επεμβάσεις, διατηρώντας τα ίδια σώματα θέρμανσης και επιδοτείται από το ανανεωμένο πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ’ οίκον] έως και 70% και το υπόλοιπο σε άτοκο δάνειο.

 

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εφαρμογή της αντλίας θερμότητας γα την εξοικονόμηση ενέργειας κατα τη θέρμανση το χειμώνα αποτελεί η υποβοήθηση με θερμό υγρό μέσω συλλεκτών ηλιακής ενέργειας(ηλιακή θέρμανση). Με τον τρόπο αυτό η ενέργεια που πρέπει να καταναλώσει ο συμπιεστής της αντλίας θερμότητας είναι πολύ χαμηλή καθώς το υγρό είναι ήδη σε πολύ ικανοποιητική θερμοκρασία για να κυκλοφορήσει στην κεντρική θέρμανση και η αντλία χρησιμοποιείται κυρίως κατα τη διάρκεια μεγάλων διαστημάτων έλλειψης ηλιοφάνειας.

 

 Συνδιάστε  την Αντλία Θερμότητας της LG

 με ένα  Αυτόνομο ειδικά μελετημένο Φωτοβολταικό  Σύστημα

και  εξασφαλίστε ΔΩΡΕΑΝ

τη θέρμανση του σπιτιού ή

της επιχείρησης σας.

 

 

 

Μειώστε τα κόστη της θέρμανσης με τις  αντλίες θερμότητας (θέρμανση-ψύξη) που προσφέρονται από την  Solair energia και αποδίδουν έως 80C.

 

Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες για την εγκατάσταση, περιλαμβάνοντας:

  • Δυνατότητα επιδότησης έως 70% του συνολικού κόστους του έργου αντικατάστασης μέσα από τα προγράμματα του “Εξοικονόμηση κατ’ οίκον και το υπόλοιπο με άτοκη χρηματοδότηση.
  • Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες που αφορούν την ένταξή σας στα συγκεκριμένα προγράμματα.
  • Αρχική μελέτη του χώρου.
  • Σχεδιασμό εγκατάστασης.
  • Αντικατάσταση /εγκατάσταση αντλιών θερμότητας (θέρμανση-ψύξη).
  • Συντήρηση/επισκευή σε περίπτωση βλάβης.

 

Το γραφείο μας είναι σε θέση να σας προτείνει τον αποδοτικότερο τρόπο θέρμανσης και ψυξης του χώρου σας. Για κάθε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 26343 00709